Friday 2 July 2010

The Need To Face Sins (Raica Na Noda iValavala Ca)

Thought: When Yahweh Punishes, People Will Fall To Confront Their Sins
 ............................................
Serving For Yom Ha Shee-shee19th Tammuz, 5770
28 O koya a sa lako oti mai i Anaca; ka lako siviti Meqido; ia mai Mikimasi a lai tuvana kina na nona iyaya: 29 Era a lako kosova na idewadewa ni tadrua e maliwa i Qibeha kei Beca-becani; o Ramaca e a domobula; qai dro o Qibeha nei Saula. 30 Laveta na domomu, o iko na luvei Qolimi yalewa; vakatudaliga i Laisha;  saumi taro mai vei au i Anacoca. 31 O Maramana sa kau laivi oti; o ira na ivakatawa kei Qobini era tataqomaki tiko. 32 Me yaco mai oqo, e na tiko voli ga mai Nobi e na siga oya; e na qai kureitaka na ligana me saqata na ulunivanua ni luvei Saioni yalewa kei na delana o Jerusalemi. 33 Raica, o Jiova na Kalou ni lewe vuqa (Yahweh Mighty One of hosts) e na rawai ira na lagilagi e na qaqa, o ira na cecere kilai levu era na vakamalumalumutaki kei ira na viavialevu era na laudre sobu. 34 E na qai taya sobu o koya na kau ni veikau e na kaukaumea, o Lebanoni kei na nona lagilagi e na lutu.


Na rai viavialevu ni tamata e na vakalolovirataki kei na qaciqacia ni tamata era na tabaki sobu; o Jiova (Yahweh) duadua ga e na laveti cake e na siga oya.




Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).
Siga (Day)
Tikinisiga (Date)
Hebrew Date
Reading
183
July 2
Tammuz 20
Job 23-25
 May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

   

No comments: