Friday 30 April 2010

Na Vakavunene Nei Ebasalome (The Rebellion of Absalom.)

Thought: We Need To See Yahweh In Every Event Once We Know Him

.................................

Serving for the 30th April, 2010

A qai yaco ni oti e va na yabaki, ni a kaya o Ebasalome vua na Tui, Laivi au meu lako mada me lai vakayacora na noqu bubului vei Jiova (Yahweh) mai Hebroni; 08 Baleta na nomuni tamata a tauca e dua na bubului e na gauna a tiko kina mai Qesuri vata kei Arama, ni a kaya, Kevaka e kauti dina tale i Jerusalemi o Jiova (Yahweh), o au, au sa na qaravi Jiova (Yahweh). 09 Sa qai kaya vua na Tui, Lako e na vakacegu. Sa mani biubiu o koya me lako i Hebaroni. 10 Ia o Ebasalome a qai vakau yamata vuni i na loma ni veimataqali kece i Isireli qai kaya vei ira, Ni oni rogoca ga na domo ni davui, moni kacivaka sara, Sa veiliutaki vakatui mai Hebaroni o Ebasalome.11 Era a lako vata kei Ebasalome e ruanadrau mai Jerusalemi, ia era a lako ga vakasavasava; era a sega sara ga ni kila na bukivere sa navuci tu. 12 A qai talatala o Ebasalome, me lakovi o Ahicofeli na Qilonaiti na dau ni ivakasala nei Davide, me lai kau mai na nona korolevu o Qilo, e na gauna e vakacabo isoro tiko kina. Na bukivere a qai kaukaua cake; qai tubu cake tikoga kina na iwiliwili ni tamata era sa to tiko mai kei Ebasalome.

2 Samuela 15:7-12


Oqo na veika e kaya o Jiova (Yahweh) na nomu ivakabula o koya na Yalosavasava Duabulu kei Isireli, O au o Jiova (Yahweh) na nomu Kalou (Mighty One), au sa vakatavulici iko tiko mo kakua ni dau cakacala, kau liutaki iko tiko e na sala e dodonu mo dau muria.

Aisea 48:17.



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

120.

Epereli 30

2 Samuela 23-24

..

May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that Yahweh (YHWH) is one.

No comments: