Sunday 24 April 2011

O ira na Qaqa Nei Tevita (David’s Military Might)

Thoughts: We Cannot Win Any Battle Without Yahweh
................... 
Serving For Yom Shaynee, Nissan 21, 5771
(Last Day Unleavened Bread – Day 7 - Nasoso, Nadi)
Oqo na yacadra na tamata qaqa era a tiko vata kei Dawide: e dabe tiko e na imatai ni idabedabe, e na ikatolu ni iyatu o 'Adina, na tagane a lako sobu qai lai vakamatea e walunadrau na tamata e na dua na aua. 9 Taravi koya o Yilai'esa na tavalei 'Adina; o koya e a lako vata kei Dawide vata kei na tolu tale na tagane, e na gauna era a bolei ira kina o ira na kai Pi'lisitimi ka ra vakarau tu me ra vala; ia ni ra sa vakasuka na Isira'yili, 10 A qai tu o koya, ka ravuti ira na Pi'lisitimi, me yacova ni sa dadaga na ligana ka sa kabita na nona iseleiwau; O Yahuwe (YHWH) a qai cakacakataka e dua na qaqa vakaitamera e na siga oya: era qai lesu ga mai vata kei koya na tamata me ra kauta na itoki ni valu. 11 Tarava yani o Shama na luve i Aqii, mai na nona ulunivanua na tui. Ni ra soqo yani na Pi'lisitimi me ra lai butakoca na bulumakau e na dua na loga ni lenitili, era qai veidroyaki na tamata mai vei ira na Pi'lisitimi. 12 A qai tu mai o koya e na lomadonu ni iteitei me vueti ira na bulumakau, ka ravuti Ira na Pi'lisitimi; o Yahuwe (YHWH) a qai cakacakataka e dua na qaqa vakaitamera e na ligana.


NA lewa ni vakasama e nona na tamata; ia na isau ni yame e vu mai vei Yahuwe (YHWH).
2 ¶ Na nona ivalavala e dua na tamata e savasava e matana ga o koya vakataki koya; ia o Yahuwe (YHWH) e vakasalataka na sala me na muria.
3 ¶ Nuitaka na nomu cakacaka vei Yahuwe (YHWH) o koya e na qai vakataudeitaka na nomu vakasama.
4 ¶ Na cakacaka kece nei Yahuwe (YHWH) e nodra o ira era na vakarorogo vua, ia o ira era ivakarau vakasisila era waraka tiko na siga ni leqa.
5 ¶ O ira kece era qaciqacia e vuniyalodra, era vakasisila vei Yahuwe (YHWH); ia o koya e dodoka na ligana me saqata na wekana vakaitikotiko e na sega ni vosoti vakadua e na vukuni itovo ca oqo.


Read The Scriptures (Tanakh) in a Year
Siga (Day)/Blog
Tikinisiga (Date)
115/Blog No. 1255
April 25, 2011.
Reading
Hebrew Date
Nissan 21,  5771.
Click The Bible Text To Read It In Gateway In Another Language Or Version


May the Name of Yahweh, Mighty One of Avraham, Yitz'chak and Ya'akov be freely published in the world today, so people can know him and find blessings.

No comments: