Monday 16 November 2009

Na Kaukaua Ni iSoqosoqo. (The Strength Of The Early Assembly )

My Apologies: My Blog Has Not Been Working Since Sabbath 14th November.

Thought: The Calling Is From The Father, Yahweh Our Elohim

................................

Serving For The 14th November, 2009

41 O ira kece na tamata e na kedra maliwa era a ciqoma na nona vosa era qai vakabauta, era a papitaiso; e rauta e tolunaudolu na bula e a vakaikuritaki vei ira e na siga oya.

42 ¶ Era a qai cuqena ka vakamuria vinaka na nodratou ivakavuvuli na apositolo ka vakaitavi talega e na masumasu kei na veidovi madrai. 43 A vakasinaiti e na qoroqoro na nodra bula, e na ilevu ni veika veivakurabui­taki kei na ivakatakilakila eratou a vakayacora na apositolo e loma i Jerusalemi. 44 O ira kece era vakabauta, era a tiko vata, ka wasea vata tiko na veika kece, 45 o ira era taukeni iyau era a volitaka era qai veivotayaka e na kedra maliwa, me veiraurau kei na nodra dui gagadre. 46 Era a lako tiko i valenisoro e veiveisiga kece e na yalovata; ia e na veivale era a veidovi madrai ka kanakana vata e na yalomarau kei na yalosavasava; 47 ka vakavinavinakataka na Kalou (Elohim), baleta ni ra sa taleitaki tiko mai vei ira na lewenivanua. Na noda Turaga (Sovereign) a qai vakaikuritaka tiko e veisiga na lewe ni iSoqosoqo.

Cakacaka 2:41-47



12 E levu na cakacaka mana kei na ivakatakilakila a vakayacori e matadra na tamata maivei ratou na apositolo, era qai dau sotasota tiko kina e na Varada nei Solomoni. 13 A sega ni dua vei ira na tawavakabauta a doudou me vakasagai iratou; o ira na tamata era sa dau rokovi iratou tiko. 14 Na kedra iwiliwili o ira era vakabauta na Turaga (Master), e a toso cake tikoga, oya me wili kina na tagane kei na yalewa. 15 Era dau laveti ira mai na tauvimate i gaunisala, me ra mai davo tu kina e na nodra loga me rawa ni ruguci ira na iyaloyalo kei Saimoni Pita ke mani taubale siviti ira. 16 E levu era a lako mai vei rau mai na veikoro lelevu vakavolivoliti Jerusalemi, era qai kauti ira mai na tauvimate kei ira e leqa na uludra era qai mai vakabulai kecekece.

Cakacaka 5:12-16



I Jiova (Yahweh), au rogoca na Yacamuni au qai rere. I Jiova (Yahweh) na nomuni cakacaka e tiko e loma ni veitabayabaki ni bula, e loma ni yabaki ni bau vakatakila mai, e na dela ni Nomuni leva, ni nanuma na nomuni yalololoma.

Habakuki 3:2

Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

318

November 14

Ezekiel 7-9

Hebrews 10:24-39

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).

No comments: