Monday 16 November 2009

Saula E Vakatokai o Paula (Saul Called Paul)

Thought: Look For Yahweh First And He Will Hand Over To The Messiah

...........................................

Serving For The 16th November, 2009

O Saula, a se curumi koya tu ga na leva kei na yalo ni laba e na vukudra na tisaipeli ni Turaga (Master), 02 qai lai kerea maivua na bete levu liu, me solia vua na ivolatara eso me kauta tiko i na veivalenisoro mai Damasiko, baleta ke mani kunea e dua ni muria tiko na sala oqo, tagane se yalewa, ni vakamuria tiko na vakabauta oqo, me rawa vua me kauti ira mai vakavesu i Jerusalemi. 03 Ia ni lako tiko, sa qai yaco volekati Damasiko; oti qai vakasauri ni rama wavolivoliti koya e dua na rarama kaukaua mai lomalagi. 04 A qai caroba i na dela ni qele o koya, oti qai rogoca e dua na domo ni kaya mai vua, Saula, Saula, na cava o vaka­cacani Au tiko kina? O vakadredretaka tiko ga vei iko ni o via caqeta tiko na itoko momoto. 05 Sauma o Saula ni kaya, O cei beka o kemuni, Turaga (Master)? Kaya na noda Turaga (Master), O Au o Jisu (Yahshua) na Nasarini, o Koya o vakacacana tiko. 06 Tu, ka curu i loma ni korolevu; e keya e na lai tukuni kina vei iko na ka e dodonu mo cakava. 07 O ira na tagane era sala vata tiko kei koya, era a tu galugalu tu baleta era rogoca e dua na domo ia era sega ni raica e dua na tamata. 08 Sa qai tucake mai na qele o Saula, ia a sega ni raica e dua na ka, e dina ga ni tadola tu na matana; era mani tuberi koya e ligadra ka kauti koya i loma i Damasiko. 09 E a sega ni rai rawa o koya me tolu na siga, ka sega tale ga ni kana se gunu e na gauna oqori.



37 O ira kece e soli i ira vei Au o Tamaqu, era na lako mai vei Au, ia o ira kece era lako mai vei Au, Au na sega ni talaci ira laivi. 38 Baleta Au a sega ni lako mai lomalagi, Meu mai cakava na Noqu inaki o Au vakataki Au, ia Meu mai cakava ga na Nona inaki o Koya e a talai Au mai.

Joni 6:37



Read The Bible in a Year (Wilika Na iVola Tabu E Na Dua na Yabaki).

Siga (Day)

Tikinisiga (Date)

Mataka (Morning)

Yakavi (Evening)

320

November 16

Ezekiel 13-15

Hebrews 11:20-40

May the Names of Yahweh Elohim of Avraham, Yitzach and Ya'akov be freely published in the world today, so that people will learn that there is only one Elohim called Yahweh (YHWH).

No comments: